HUR ANVÄNDER NÅGRA AV VÅRA KUNDER CHALLENGIZE

 

EN DEL AV SHAPE YOUR WELLBEING

Electrolux är ett av Sveriges största internationella bolag och världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux väljer Challengize som hälsopartner och en naturlig del av den interna satsningen Shape your wellbeing som lanserats i April 2018.

I steg ett aktiveras och inspireras medarbetarna baserade i på huvudkontoret i Stockholm men 2019 skall hela koncernen med drygt 55 000 anställda ingå.

 

EN DEL AV TELENOR HEALTH 2.0

Telenor valde Challengize som partner när de skulle lansera en strategisk satsning Health 2.0. Med start i Maj 2017 har Telenor utmanat sin personal i två Challenges.

Men inte nog med det, Telenor har även erbjudit sin personal att delta i både Challengize RunClub och Challengize Rooftop Training hela 17 våningar upp på taket. 

Och redan första omgången ökade företagets totala wellbeing med hela 11.67%. Läs mer i Telenors hälsorapport nedan.

 

SJ EN LÅNGSIKTIG HÄLSOPARTNER

SJ är vår mest trogna kund och vi älskar dem. Under fem års tid har SJ genomfört totalt tio stycken  Challenges tillsammans med oss. Och varje gång har Charity Points samlats in till bl.a. Barncancerfonden, Friends och Min Stora Dag.

Bara i år har SJs totala well-being ökat med 13.9%. Läs mer om hur våra Health Points rapporter kan användas som ett strategiskt HR verktyg nedan.

 

 

EN DEL AV TCS LIDINGÖLOPPET

Tata Consultancy Services (TCS) ville göra en strategisk utveckling av huvudsponsorskapet av Lidingöloppet. Därför skapade de tillsammans med oss TCS Challenge som bestod av tre delar. TCS Online Challenge, TCS Running Clinics med Urban Tribes och deltagande i TCS Lidingöloppet.

De bjöd in sina VIP kunder att delta och skapade lag tillsammans med TCS konsulter. Med en stor Charity Points donation till Astrid Lindgrens Barnsjukhus blev TCS Challenge ett perfekt exempel på hur man kan koppla ihop Hälsa, Customers Relations, Sponsring och CSR på ett modernt och relevant sätt.

 

STORA ENSO GLOBAL CHALLENGE

Som huvudsponsor till FIS Lahti 2017 WC ville Stora Ensos projekt- och kommunikationsteam lansera koncernens första globala hälso- och teambuilding Challenge.

Med över 400 lag från 22 länder från hela världen blev Stora Enso Challenge en sann global utmaning. Förutom den uppenbara ökade fokusen på hälsa, har Stora Enso Challenge skapat ovärderlig team-building och story-telling inom hela organisationen.

KONTAKTA OSS
 
 
KONTAKTA OSS

 
SKICKA MER INFORMATION

 
HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT
 
LOGIN