CHALLENGIZE ERBJUDER SÅ MYCKET MER

Vi ser oss själva som en naturlig del av ett proaktivt och förebyggande hälsoarbete. I det ingår att engagera och motivera alla era anställda, även de redan aktiva. Därför kan vi erbjuda allt från häftiga träningskoncept som Rooftop Training till löpcoaching, föreläsningar av forskare inom stress till en OS medaljör eller lopp där miljön och team-känslan är viktigast.

 

RUN CLUB

Fortsätt förstärka er hälsosamma företagskultur genom att lansera en Run Club för era anställda med professionella löpcoacher. Läs med under Training.

 

ROOFTOP TRAINING

Har ni en takterrass som står tom? Ta er friskvård till helt nya höjder med New York inspirerade Rooftop Training. Läs med under Training.

 

RACES

Vi arrangerar flera innovativa lopp som våra kunder gärna får delta i. Lopp som Urban Mile och Stockholm Multi Island Run. Läs mer under Races.

 

PERSONLIG TRÄNING

Låt oss träna och inspirera personalen med skräddarsydd gruppträning. Passen anpassas till kund och miljö. Läs med under Training.

 

INSPIRATION

Vi erbjuder digitala hälsotips, föreläsningar och peptalks för att inspirera och motivera er personal extra mycket under eller mellan Challenges.

 

VÄLGÖRENHET

Med våra unika Charity Points kan ni koppla er Challenge till valfri välgörenhet och få ännu bredare engagemang.

KONTAKTA OSS
 
 
KONTAKTA OSS

 
SKICKA MER INFORMATION

 
HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT
 
LOGIN