LOPP MED UPPLEVELSEN I CENTRUM

Vi har lanserat begreppet ”experience races” eller upplevelselopp för att beskriva våra lopp. För hos oss är upplevelsen och teamkänslan i centrum, inte nödvändigtvis tiden. Att springa 10km så fort du kan i stadsmiljö kan du göra med vem som helst. Men att springa hela Stockholms skärgård på en och samma dag, eller att njuta av ett lopp på den pittoreska skärgårdsön Runmarö, det gör du med oss på Challengize!

 

Run Corona Virtual Race serie

I tider av kaos föds kreativitet. Vi har lanserat Run Corona Championships med mål att inspirera och motivera till mer löpning och löpp där du är, när du vill.

Dra ett streck i marken och spring där du är. Det ingår gratis deltagande i Run Corona Championships mellan den 21/3-31/5 och spring lopp på 5km, 10km, 21km eller 42km. 

Vi har även lanserat Virtual Races på lördagar. Lopp med bestämd distans, livesänd start, personliga nummerlappar, digitala medaljer och mycket mer. Vi har även lanserat Micro Racing, ett unikt lopp i loppet med endast 10 löpare som leds av en professionell farthållare. 

Läs mer om Run Corona här.

 

 

 

 

EX Edsviken Xperience Swimrun

Sporten Swimrun uppfans 2006 på Utö och har tagit världen med storm. Till säsongen 2020 lanserar vi EX Swimrun som är 23km uppdelat i 5km kall simning och 18km tuff traillöpning i- och runt Edsviken. 

Tidigt på säsongen är vattentemperaturen strax över 12 grader i Edsviken och vi kan lova en kall och tuff tävling. Läs mer om EX20 här.

 

SMIR (STOCKHOLM MULTI ISLAND RUN)

SMIR är främst en världsunik upplevelse. Spring hela Stockholms skärgård, från norra Arholma till Utö, på en och samma dag. I team av två tar sig SMIR-lagen över de 8 största öarna i skärgården med löpning på upp till 75km. Mellan öarna åker lagen båt.

Till SMIR anmäler man sig inte. Man ansöker och hoppas komma med. Läs om historien bakom SMIR, The Original 10 och hur du kommer med i loppet här.

 

RUNmaröloppen

Vill du uppleva Sveriges vackraste halvmaraton? Kom då ut till Runmarö i Stockholms skärgård och delta i den årliga löparfesten RUNmaröloppen. 

RUNmarö Halvmaraton har utsetts av deltagarna själva till Sveriges vackraste halvmaraton. Och vi håller med! Förutom en Halvmaraton finns Lunken 5.7km och Mini-Lunken 1.5km för barnen. Läs mer här

 

SOLLENTUNA SUMMER WINTER MARATHON

Sollentuna Edsviken Summer Winter Marathon består av två stycken unika halvmaraton, med sex månaders mellanrum. Dessa tillsammans bildar världens längsta marathon. 

WINTER – den 15:e Feburari går första varvet. Loppet går på- och runt Edsvikens is. 4.5km på isen, 16.5km på land, totalt 21km.

SUMMER – den 29:e augusti går varv två. Loppet går runt Edsviken på naturnära trail hela vägen. Totalt 21km

SUMMER WINTER MARATHON 42km
Efter två varv kan vi utse vinnaren av Summer Winter Marathon. Laget med den sammanlagt snabbaste tiden vinner sin klass. 

Läs mer här.

 

ARRANGERA ETT EGET LOPP

Som ni ser har vi god erfarenhet av att arrangera lopp där upplevelse och team-känsla ligger i fokus. Vi kan stora lopp med över 1000 deltagare eller små med bara 10 där upplevelsen är väldsunik. Varför inte låta oss arrangera ett lopp bara för er? 

Under 2019 är det precis vad vi ska göra åt bl.a. Telenor med deras nya Telenor-loppet. Ett perfekt sätt att målsätta en långsiktig hälsosatsning.

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

 
KONTAKTA OSS

 
SKICKA MER INFORMATION

 
HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT
 
LOGIN