LOPP MED UPPLEVELSEN I CENTRUM

Vi har lanserat begreppet ”experience races” för att beskriva våra lopp. För hos oss är upplevelsen och teamkänslan i centrum, inte nödvändigtvis tiden. Att springa 10km så fort du kan i stadsmiljö kan du göra med vem som helst. Men, att springa hela Stockholms skärgård på en och samma dag, eller att njuta av ett lopp på den pittoreska skärgårdsön Runmarö, det gör du med oss på Challengize!

 

STOCKHOLM MULTI ISLAND RUN (SMIR)

Stockholm Multi Island Run är främst en världsunik upplevelse. Spring hela Stockholms skärgård, från norra Arholma till Utö, på en och samma dag. I team av två tar sig SMIR lagen över de 8 största öarna i skärgården med löpning på upp till 70km. Mellan öarna åker lagen båt.

Till SMIR anmäler man sig inte. Man ansöker och hoppas komma med. Läs om historien bakom SMIR, The Original 10 och hur du kan ansöka till 2018 här.

 

RUNmaröloppen

Vill du uppleva Sveriges vackraste halvmaraton? Kom då ut till Runmarö i Stockholms skärgård och delta i den årliga löparfesten RUNmaröloppen. 

RUNmarö Halvmaraton har utsetts av deltagarna själva till Sveriges vackraste halvmaraton. Och vi håller med! Förutom en Halvmaraton finns Lunken 5.7km och Mini-Lunken 1.5km för barnen. Läs mer här

 

URBAN MILE

Urban Mile är loppet som inte är ett lopp. Det finns ingen bana. Ingen tidtagning. Allt är upp till dig och din partner.

I team av två måste lagen hitta den optimala rutten mellan ca 15 Check Points klurigt placerade på stan. Vilken väg och ordning är helt upp till laget. Så det kan bli ca 5km eller ca 10km, beroende på hur ni planerat.

Urban Mile arrangeras i flera städer som t.ex. Stockholm och Helsingborg. Läs mer här.

 

SOLLENTUNA EDSVIKEN SUMMER WINTER MARATHON

Sollentuna Edsviken Summer Winter Marathon består av två stycken unika halvmaraton, med sex månaders mellanrum. Dessa tillsammans bildar världens längsta marathon. 

WINTER – den 10:e Feburari går första varvet. Loppet går runt Edsviken med 7 passeringar över isen. 4.5km på isen, 16.5km på land, totalt 21km.

SUMMER – den 25:e augusti går varv två. Loppet går runt Edsviken på naturnära stigar hela vägen. Totalt 21km

SUMMER WINTER MARATHON 42km
Efter två varv kan vi utse vinnaren av Summer Winter Marathon. Laget med den sammanlagt snabbaste tiden vinner sin klass. 

Läs mer här.

KONTAKTA OSS
 
 
KONTAKTA OSS

 
SKICKA MER INFORMATION

 
HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT
 
LOGIN