TRÄNING SKA VARA ROLIGT OCH INSPIRERANDE

För att ytterligare krydda ert hälsoarbete kan ni erbjuda era anställda roliga och inspirerande träningsformer. Nyttja takterrassen som bara står tom, lansera er egen löpklubb eller erbjud personalen ett funktionellt gruppträningspass i parken utanför kontoret. Allt ni gör förstärker ert hälsoarbete och skickar rätt signaler in i organisationen.

 

ROOFTOP TRAINING

Många kontor har en stor fin takterrass som oftast bara nyttjas några få timmar när solen skiner. Varför inte nyttja den till något hälsosamt.

Med inspiration från New York har vi tillsammans med vår partner lanserat Rooftop Training i Sverige. Ett inspirerande gruppträningspass som tar er hälsosatsning till helt nya höjder. 

 

RUN CLUB

Vi vet att många av våra kunder och deltagare delar vår passion för löpning. Så varför inte starta en Run Club tillsammans med en professionell löpcoach med utgångspunkt från ert kontor. 

Det blir en snackis internt och även något ni kan bjuda in kunder till. Och varför inte börja med att skapa en grupp för de som aldrig sprungit förut. Då lever ni verkligen som ni lär!

 

 

GRUPPTRÄNING HOS ER

Låt en av våra inspirerande coacher ta hand om era anställda i ett funktionellt träningspass. Ett pass där alla kan vara med och som anpassas till varje individs förmåga. 

I närheten av ert kontor finns säkert en fantastiskt vacker park som vi kan använda för att profilera er som områdets friskaste företag.

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

 
KONTAKTA OSS

 
SKICKA MER INFORMATION

 
HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT
 
LOGIN