VAD ÄR CHALLENGIZE?

Challengize är en bevisat effektiv hälsoutmaning i lagform där all form av aktivitet räknas. Cykling eller yoga. Promenad eller aerobics. Skidor eller tennis. Det smarta och vetenskapliga Challenge Points-systemet belönar dig för den du är och det du gjort. Sätt fokus på nyttig vardagsmotion, teambuilding och att bygga en frisk företagskultur i hela organisationen, oavsett var i världen ni befinner er.

VI ANPASSAR CHALLENGIZE TILL ER

Ni bestämmer när er Challenges ska börja och sluta och vi rekommenderar 6-10 veckor per Challenge. Men kör gärna flera under året och mellan Challenges kan vi lägga in hälsotips, träningsgrupper, föreläsningar mm. Dela bara upp er i lag som passar er organisation och gör er sedan redo för en aktiv resa. 

LÅT HELA ORGANISATIONEN VARA MED

Utan hårdvara blir det väldigt enkelt att erbjuda hela organisationen att delta. Och då menar vi alla kollegorna. I Sverige, Europa eller världen. Plattformen erbjuds för närvarande på 10 språk inklusive Engelska. Vi har lång erfarenhet av att jobba med multinationella företag med lag från Kina till Brasilien. Så låt inte tidigare erfarenheter av traditionella stegtävlingar begränsa er i tankarna.

FLEXIBELT OCH ENKELT FÖR DIG SOM BESTÄLLER

Det ska vara enkelt att implementera och komma igång med friskvård. Utan hårdvara är Challengize bara en knapptryckning bort från att nå hela organisationen. Vår kundtjänst tar hand om alla era deltagare och vi kan även projektleda åt er. Så ditt jobb blir att peppa, motivera och inspirera kollegorna. Resten tar vi hand om!

ÅRSABONNEMANG ELLER EN ENSTAKA KAMPANJ

Välj om ni vill göra en långsiktig satsning med Challengize som hälsopartner, eller om ni vill använda Challengize som en del av en större kampanj. Med Challenge Unlimited abonnemanget är ni fria att göra så många Challenges ni vill under ett år. Med One Challenge väljer ni istället bara hur många platser ni vill ha och bjuder in.

 

INVESTERA I HÄLSA

För att nå alla, inte bara de redan aktiva, behövs ett betydligt med avancerat system än att bara mäta vem som kan gå längst (steg) eller springa mest (30 minuter). Med ett vetenskapligt framtaget Challenge Points-system skapas förutsättningar för alla att vara med och känna sig duktiga. Inte bara de redan frälsta. Alla poäng baseras på vem du är och vad du gjort. Inte vem som kan gå längst.

LÄS MER

KASTA STEGRÄKNARE

Varför lägga en stor del av er budget på dyra och onödiga stegräknare, fitness armband eller liknande. Hårdvara som ingen ändå vill ha och i slutändan bara hamnar i byrålådan. Challengize är 100% digitalt och du har redan ett av världens mest avancerade mätverktyg på fickan, din smart phone. Men oroa dig inte, om man saknar smart phone går det fint att registrera direkt på Challengize. 

LÄS MER

SMARTA HÄLSORAPPORTER

Ni investerar mycket tid, pengar och energi i personalens hälsa. Självklart ska ni kunna mäta vilken effekt insatserna har. Och inte bara på sjukfrånvaro eller i traditionella medarbetarundersökningar en gång per år. Med våra Health Points rapporter kommer ni direkt kunna se utvecklingen på flera parametrar inom well-being. På företagsnivå, enhetsnivå och lagnivå.

LÄS MER

CHARITY POINTS

Med våra unika Charity Points kan ni koppla er Challenge till valfri välgörenhet. Ni får bredare och större engagemang internt när hela organisationen kämpar för ett gemensamt mål. Vi gissar att ni redan har ett etablerat CSR arbete på plats så ta chansen att kämpa för en god sak.

LÄS MER
 

BYGG UT ER CHALLENGE

Bygg ut er Challenge genom att addera det ni vill från vår plusmeny. Välj det som passar er och skapa en skräddarsydd kampanj. Vi brukar säga att Employer Branding skapas i de små detaljerna. 

+ CUSTOMIZATION

Vi erbjuder en anpassad Challenge där ni kommer få en skräddarsydd landningssida, välkomstbrev samt kampanjmaterial. Helt i den känsla och tonalitet ni själva valt.

+ HÄLSOTIPS

Låt er personal inspireras med digitala hälsotips varje vecka skrivna av våra egna hälsoexperter. Hälsotipsen behandlar allt från kost och träning till vikten av sömn och återhämtning.

+ FÖRELÄSNINGAR

Sparka igång er Challenge med en inspirerande och intressant hälsoföreläsning. Få tips om hälsa och kost, lyssna på en landslagsmeriterad löpare eller hur en elitsatsande idrottare tänker. 

+ PERSONLIG TRÄNING

Erbjud personalen chans att träna och umgås tillsammans. Vi kan erbjuda professionella coacher som kommer till er och håller inspirerande träningsgrupper.

+ RUNCLUB

Vi vet att det finns många som gillar löpning. Varför inte lansera en Run Club tillsammans med oss och våra professionella löpcoacher. Kanske en grupp för de som aldrig sprungit?

+ PROJEKTLEDNING

Behöver ni lite extra stöd och support kan vi erbjuda projektledning. Med vår erfarenhet av att sätta upp både lokala och globala Challenges hjälper vi er hela vägen i mål.

+ ROOFTOP TRAINING

Har ni en takterass som står tom större delen av dagen? Varför inte kicka igång er hälsosatsning med att ta den till helt nya höjder. New York inspirerade Rooftop Training är riktigt häftigt!

+ DESIGN OCH MARKNADSFÖRING

Vill ni ha hjälp med att ta fram lite extra internt material för att marknadsföra er hälsosatsning kan vi hjälpa er.

+ SKRÄDDARSYDDA LOPP

Vore det inte rätt häftigt om ni skulle lansera ert helt egna lopp? Med vår erfarenhet av att organisera lopp kan vi hjälpa er skapa något riktigt unikt. Kanske ett eget Urban Mile?

+ NÅGOT ANNAT?

Säg vad ni skulle vilja ha hjälp med, så ordnar vi det.

 
 

 

 

 
 
LOGIN