Folktandvården Västra Götalands region Health report

27 mars 2018

Folktandvården Västra Götalands Region är en stor organisation med ett tydligt mål. Att erbjuda alla i Västra Götaland tandvård. De har över 3000 anställda i deras 157 kliniker; 107 allmänna kliniker, 48 specialister och en träningsklinik. Vi delar målet att hålla folk hälsosamma, så förra året blev de partners till Challengize och har börjat ett hälsosamt år med över 130 lag och över 1400 medarbetare i deras första Challenge. Vilken succé! Personal från hela Västra Götaland deltog och kämpat för att vara aktiva och friska. Kika på deras resultat.

Hur skapas rapporten?

Vi vet att siffror är viktiga när det handlar om stora investeringar, därför har vi utvecklat ett väldigt tydligt sätt att ge våra kunder mätbara resultat. Vi gör det med en hälsoundersökning före-, under- och efter varje Challenge. Frågorna handlar om hur deltagarna mår och hur aktiva de är. När vi sedan aggregerar svaren kan vi spåra utvecklingen, se vilka lag och enheter som är mer eller mindre aktiva och hur hela företagets resultat utvecklats.

Hur mår du?

 

Att röra på sig kontinuerlig är det bästa sättet att må bättre. Detta blir en central fråga i undersökningen.

Vi ber användaren ranka sin wellbeing på en skala 1-10. Och som du kan se så har Folktandvårdens generella wellbeing ökat med nästan 2 poäng, där några lag ökade så mycket som 60%!

Zooma In:  Analysera individuella lag

En av de stora fördelarna med vårt 100% digitala koncept är hur ledningen kan använda det för att mäta engagemang i organisationen. Eftersom resultaten kan analyseras både på lag- och enhetsnivå, kan HR få en klar bild av var en proaktiv insats kommer ge mest effekt. 

Följande grafer visar resultaten för de topp 10 lagen i Folktandvårdens Challenge. Anonymiserade av integritetsskäl. 

ROLIG FAKTA!

VILL DU UPPNÅ SAMMA RESULTAT PÅ DITT JOBB?

Vi är en komplett partner för all proaktiv och inspirerande hälsa med ett brett utbud av initiativ inom hälsa och wellbeing. Vill du också få gladare och friskare kollegor som är mätbart bevisat och inte bara en känsla. Hör av dig!

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN