Hur håller man motivationen uppe?

13 januari 2021

Vår VD och grundare Nicholas Roman berättar i en intervju med muscles.se vad han gör för att hålla motivationen uppe kring konditionsträning. Läs ett utdrag av intervjun här nedan. 

Hur håller man motivationen uppe för konditionsträning vecka ut och veckan in?

Tanken med Challengize är att det ska vara kul att träna och genom vår plattform så kan den otränade tävla mot kontorets superatlet – vilket vi menar på är teambuilding blandat med hälsa. På fritiden springer Nicholas en massa och han har bl a kört Rockman Swimrun där man springer och simmar en heldag i norska fjordar, han har sprungit mellan Stockholm och Västerås för Musikhjälpen och han anordnar en massa lopp i Stockholmsregionen.

Ett av hans tips är att uppleva nya miljöer. Spring inte samma bana varje gång, ändra hela tiden.

”Jag springer i skogen, på kvällen med pannlampa, när jag är på semester i en stortstad så upplever områden genom löpning. Man hinner se en hel del om man springer 1-2 mil. Jag kör även digitala lopp mot andra, liverunning där en coach finns i örat på mig och en massa andra löpare samtidigt, Geocaching där jag springer runt som en galning och letar skatter i skogen och jag gör mönster av banan i en löpapp som jag skickar till folk.”

Läs hela artikeln här

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN