Challengize - Ingen dyr och onödig hårdvara
<  

INGEN DYR OCH ONÖDIG HÅRDVARA

Lägg inte större delen av er budget på hårdvara som ändå bara hamnar i en låda någonstans. Vi tror på ett mer skalbart system där alla kollegor kan vara med, oavsett var i världen de befinner sig. 

HIGH TECH, LOW TECH ELLER BÅDE OCH

Om målet är att alla ska vilja vara med måste vi anpassa oss till användarnas tekniska mognad. För high-tech användaren går det utmärkt att koppla sin befintliga sports tracker app som Endomondo eller Runkeeper till Challengize. Eller sin nyinköpta Garminklocka med de absolut senaste funktionerna. Men för andra handlar det om att enkelt kunna registrera sina aktiviteter direkt på den responsiva webbapplikationen, utan någon teknisk utrustning alls. Och självklart går allt att kombinera.

HELA TÄVLINGEN I FICKAN

Challengize är tillgängligt dygnet runt från din ficka. Via din smart phone, läsplatta eller dator kan du enkelt logga in och se hur det går för dig, ditt lag, företaget och hur långt ni har nått med Charity Points insamlingen. 

EN SOCIAL OCH LÄTTÖVERSKÅDLIG TÄVLINGSSIDA

Ni får tillgång till er helt egna Challengize-plattform. Extremt avancerad teknik ligger bakom, men samtidigt väldigt överskådligt och enkelt för användaren. Uppdatera din profil, ta del av erbjudanden, gilla eller skicka ett peppande meddelande till en av dina vänner.

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN