Träning ska vara roligt och inspirerande

Vårt koncept är enkelt

Vi ser oss själva som en naturlig del av ett proaktivt och förebyggande hälsoarbete. I det ingår att engagera och motivera alla era anställda, även de redan aktiva. Därför kan vi erbjuda allt från häftiga träningskoncept som Rooftop Training till löpcoaching, föreläsningar av forskare inom stress till en OS medaljör eller lopp där miljön och team-känslan är viktigast.

För att ytterligare vässa ert hälsoarbete kan ni erbjuda era anställda roliga och inspirerande träningsformer. Nyttja takterrassen som bara står tom, lansera er egen löpklubb eller erbjud personalen ett funktionellt gruppträningspass i parken utanför kontoret. Allt ni gör förstärker ert hälsoarbete och skickar rätt signaler in i organisationen.

Kasta stegräknare

Varför lägga en stor del av er budget på dyra och onödiga stegräknare, fitness armband eller liknande. Hårdvara som ingen ändå vill ha och i slutändan bara hamnar i byrålådan. Challengize är 100% digitalt och du har redan ett av världens mest avancerade mätverktyg på fickan, din smartphone. Men oroa dig inte, om man saknar smartphone går det fint att registrera direkt på webben – www.challengize.com

Läs mer

Smarta hälsorapporter

Ni investerar mycket tid, pengar och energi i personalens hälsa. Självklart ska ni kunna mäta vilken effekt insatserna har. Och inte bara på sjukfrånvaro eller i traditionella medarbetarundersökningar en gång per år. Med våra Health Points rapporter kommer ni direkt kunna se utvecklingen på flera parametrar inom wellbeing. På företagsnivå, enhetsnivå och lagnivå.

Läs mer

Charity Points

Med våra unika Charity Points kan ni koppla er Challenge till valfri välgörenhet. Ni får bredare och större engagemang internt när hela organisationen kämpar för ett gemensamt mål. Vi gissar att ni redan har ett etablerat CSR arbete på plats så ta chansen att kämpa för en god sak.

Läs mer
 

Vill ni bygga ut er challenge?

Inga problem. Vi har flera tilläggsval ni kan göra för att det ska passa just er. Se det lite som en plusmeny och ett sätt att addera det där lilla extra för just er challenge.

ROOFTOP TRAINING

Många kontor har en stor fin takterrass som oftast bara nyttjas några få timmar när solen skiner. Varför inte nyttja den till något hälsosamt. Med inspiration från New York har vi tillsammans med vår partner lanserat Rooftop Training i Sverige. Ett inspirerande gruppträningspass som tar er hälsosatsning till helt nya höjder. 

LÖPCOACHING, RUN CLUB ELLER ETT EGET LOPP?

Vi vet att många av våra kunder och deltagare delar vår passion för löpning. Så varför inte starta en Run Club tillsammans med en professionell löpcoach med utgångspunkt från ert kontor. 

Det blir en snackis internt och även något ni kan bjuda in kunder till. Och varför inte börja med att skapa en grupp för de som aldrig sprungit förut. Då lever ni verkligen som ni lär. Vi arrangerar flera innovativa lopp som SMIR, Summer Winter Marathon och RUNmarö. Så varför inte låta oss arrangera ert egna lopp?

GRUPPTRÄNING HOS ER

Låt en av våra inspirerande coacher ta hand om era anställda i ett funktionellt träningspass. Ett pass där alla kan vara med och som anpassas till varje individs förmåga. I närheten av ert kontor finns säkert en fantastiskt vacker park som vi kan använda för att profilera er som områdets friskaste företag.

INSPIRATION OCH VÄLGÖRENHET

Vi erbjuder självklart digitala hälsotips, föreläsningar och peptalks för att inspirera och motivera er personal extra mycket under eller mellan Challenges.

Koppla er hälsosatsning till valfri välgörenhetsorganisation med våra unika Charity Points och kämpa tillsammans mot ett gott mål. Sätt miljömål och se vilken effekt medvetna val har på miljön med vår CO2 widget. Erbjud nya konceptet Svett För Kronor där deltagarnas ansträngningar kan omsättas till presentkort för att köpa sport- och hälsoprodukter.

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN