Hur några av våra kunder använder Challengize

 

Stadium AB - Stadium Staff Challenge

Stadium har anlitat Challengize partner för Stadium Staff Challenge. En återkommande hälso- och teambuilding aktivitet internt mellan alla butiker i norden och personalen på SK med en tydlig målsättning. Att så många Stadium-anställda som möjligt ska springa Midnattsloppet. 

Stadium Staff Challenge lanserades under 2019 och över 1600 anställda deltog. Wellbeing ökade med 5.5%, välmående med 8,4% och en minskad stress med 6,6%.

Join the movement!

 

SJ - EN LÅNGSIKTIG HÄLSOPARTNER

SJ är vår mest trogna kund och vi älskar dem. Under fem års tid har SJ genomfört totalt tio stycken Challenges tillsammans med oss. Och varje gång har Charity Points samlats in till bl.a. Barncancerfonden, Friends och Min Stora Dag.

Bara i år har SJs totala well-being ökat med 13.9%. Läs mer om hur våra Health Points rapporter kan användas som ett strategiskt HR verktyg nedan.

 

 

TATA - EN DEL AV TCS LIDINGÖLOPPET

Tata Consultancy Services (TCS) ville göra en strategisk utveckling av huvudsponsorskapet av Lidingöloppet. Därför skapade de tillsammans med oss TCS Challenge som bestod av tre delar. TCS Online Challenge, TCS Running Clinics med Urban Tribes och deltagande i TCS Lidingöloppet.

De bjöd in sina VIP kunder att delta och skapade lag tillsammans med TCS konsulter. Med en stor Charity Points donation till Astrid Lindgrens Barnsjukhus blev TCS Challenge ett perfekt exempel på hur man kan koppla ihop Hälsa, Customers Relations, Sponsring och CSR på ett modernt och relevant sätt.

 

STORA ENSO - OBERSTDORF HEALTH CHALLENGE 2020-2021

Stora Enso anlitar återigen Challengize som partner kring huvudsponsorskapet av skid-VM. Obersdorf Health Challenge är en global hälsoutmaning för alla över 25.000 anställda i 30 länder som leder fram till skid-VM i Oberstdorf 2021.

Inkluderat i utmaningen är videobaserade träningspass för hemmaträning, digitala hälsotips samt interna tävlingar.

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN