Vi lever vår mission

Vår mission

… är att få företag att röra på sig och ha kul tillsammans. Vi lever vår mission i allt vi gör. Från moderna Challenges över hela världen, till unika Rooftop pass 20 våningar upp på taket. Från inspirerande hälsotips av vår hälsoexpert till kreativa och utmanande lopp som Urban Mile. Vi tror på att enkelhet är lösningen. Krångla inte till saker. Om du rör lite mer på dig idag kommer du på bättre, sova bättre och framförallt prestera bättre. 

Vårt välgörenhetslöfte

Vi brinner för att hjälpa andra. Med våra Charity Points erbjuder vi alltid kunder en möjlighet att stödja en god sak. Vi brukar säga att det är obligatoriskt frivilligt. Och för oss är det inget konstigt att en stor del av intäkterna från våra lopp går oavkortat till välgörande ändamål. Genom åren har vi skapat ett enormt engagemang och genererat flera hundra tusen kronor till välgörande ändamål.

En global och jämställd arbetsplats

Vi är en modern och digital arbetsplats. I våra ögon betyder det att vi ser till kompetens och kvalitet, inte kön eller nationalitet. Vi har medarbetare från Sverige, Finland, Brasilien och England. Och vi strävar hela tiden till att ha en jämn könsfördelning.

Skulle du vilja arbeta med oss på något sätt är det bara att ta kontakt. Vi älskar att träffa nya spännande människor.

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN