<  

SKAPA EN HÄLSOSAM FÖRETAGSKULTUR

Gör ert hälsoarbete till en naturlig del av er kultur och ett självklart erbjudande till era anställda. Istället för att satsa på ”hälsans år” gör hälsa naturligt hos era anställda och bli ett hälsosamt företag. Det kommer sätta sig i väggarna och bli det nya normala.

VETENSKAPLIGA CHALLENGE POINTS

Med Challengize får ni tillgång till forskning på internationell nivå. Våra Challenge Points bygger på vem du är och vad du har gjort. Vi skapar en unik nyckel kring varje användare som sedan används som en del av poängberäkningen. Lägg sedan till vald aktivitet, tid och distans så har du en avancerad och intelligent algoritm som ger individuellt baserade Challenge Points. 

Vi gör det enkelt att förstå. Om 10 personer genomför exakt samma aktivitet får de 10 olika resultat. Vi kan garantera att den person som mest behöver röra på sig, utifrån fysiska-, psykiska eller kombinationen av förutsättningarna, får mer poäng än den redan väldigt aktiva. För rent krasst är inte golfrunda jämförbart med ett maraton. Och Kalle har inte samma förutsättningar som Stina. 

Så vem vill du helst ha i ditt lag? Den som redan är väldigt aktiv och historiskt sett alltid vunnit eller den som precis börjar sin resa mot ett hälsosammare liv?

ÖKA FRISKNÄRVARON

Istället för att prata om minskad sjukfrånvaro, säger vi hellre ökad frisknärvaro. För det är precis vad som händer när ni motiverar och inspirerar er personal att fokusera på sin egen hälsa och välmående. De kommer friskare, gladare och mer motiverade till jobbet. Och det kommer smitta av sig.

VARJE INVESTERAD KRONA GER 5 KR TILLBAKA

Det är faktiskt så enkelt. Om ni investerar pengar i era anställdas hälsa på rätt sätt, kommer ni kunna få en ROI (return on investment) på upp till 5 gånger investeringen. Om personalen mår bättre, sover bättre, äter bättre kommer de per automatik prestera bättre, vilket ni så klart kommer tjäna på. 

BÄTTRE ARBETSPLATS

Om personalen mår bättre och känner att ni verkligen satsar och tror på dem, kommer det så klart skapa en arbetsplats fylld av positivitet och energi. Vem är inte stolt över att jobba på en sådan arbetsplats. Det kallas Employer Branding!

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN