Stockholm Multi Island Run: En intervju med Jannica Sigurdson

28 februari 2018

Stockholm Multi Island Run 2018 börjar närma sig. Förra veckan valde vi ut de 70 personer som skulle få chansen i årets upplaga. Vi passade även på att intervjua Jannica Sigurdson, en av The Original 10, för att höra hur hon känner för loppet och vad hon har för förväntningar inför årets upplaga. Här är vad hon hade att säga!

Till att börja med, kan du introducera dig själv?

Jag heter Jannica och är 39 år gammal. Jag arbetar som lärare men är också löpare. De senaste året har jag fastnat för längre distanser och jag har sprungit 2 ultralopp ännu så länge, där SMIR är ett av dem.

Jannica, till vänster, men sin SMIR partner Ulrica.

 

Hur var det att vara en av the Original 10? Vad gör SMIR till en så unik upplevelse?

Att få bli uttagen till SMIR var/är verkligen en ära. Jag blev väldigt glad och förväntansfull när Nicholas hörde av sig. Jag visste ju inte riktigt vad som väntade, vilket var väldigt spännande.

Det är också det som gör SMIR till något unikt. Att man inte riktigt vet vad som väntar vad gäller upplevelsen, underlag och  oförutsägbara händelser. Hela dagen är ett enda stort äventyr. Jag och min partner planerade vår väg på båten mellan etapperna med hjälp av en karta. På Möja gick det riktigt bra för oss, då kunde Ulrika en väg genom skogen som ingen annan tog och det gav oss en andraplats på den etappen 🙂

Var det någon ö som var tuffare än de andra?

Jag skulle säga att Ornö var nog den ön som var mest utmanande, man var ju lite trött då och det var väldigt blandad terräng och många backar. Jag hade också blivit av med min partner här då hon tyvärr blev tvungen att bryta pga en skada.

 

Jannica och Ulrika i Team Pannben tillsammans med Nicholas (Challengize CEO) och Linus i Team Challengize Untied efter etapp 3 Möja.

 

SMIR2018 är andra upplagan. Kommer du att delta?

Jag kommer självklart att vara med även i år, det är en fantastisk upplevelse som jag inte vill missa. Det ska bli kul att det är fler härliga människor och lag med i år. Som en av the Original 10 var jag garanterad en plats i år.

Har du några tips till de som kör SMIR för första gången?

Till de som är med i år skulle jag bara vilja säga att var förberedd på en lång dag. Ha med ombyte, skor och torra kläder mellan etapperna och slutligen ha kul och njut av upplevelsen och håll tummarna för fint väder.

Stockholm Multi Island Run är det första loppet i sitt slag där man springer hela Stockholms skärgård, från norr till syd, på en dag! Läs mer om loppet på hemsidan och håll koll på Instagram och Facebook.

Kolla även in intervjun med Elisabet, som i lag Team Girl Power vann första upplaga av Stockholm Multi Island Run.

 

Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN