Varför välja Challengize?

Av en enkel anledning

Challengize är en bevisat effektiv hälsoutmaning i lagform där all form av aktivitet räknas. Cykling eller yoga. Promenad eller aerobics. Skidor eller tennis. Det smarta och vetenskapliga Challenge Points-systemet belönar dig för den du är och det du gjort. Sätt fokus på nyttig vardagsmotion, teambuilding och att bygga en frisk företagskultur i hela organisationen, oavsett var i världen ni befinner er.

Vi anpassar Challengize efter er

Ni bestämmer själva när er Challenges ska börja och sluta och vi rekommenderar 6-10 veckor per Challenge. Men kör gärna flera under året och mellan Challenges kan vi lägga in hälsotips, träningsgrupper, föreläsningar med mera. Dela bara upp er i lag som passar er organisation och gör er sedan redo för en aktiv resa. 

För att nå alla, inte bara de redan aktiva, behövs ett betydligt med avancerat system än att bara mäta vem som kan gå längst (steg) eller springa mest (30 minuter). Med ett vetenskapligt framtaget Challenge Points-system skapas förutsättningar för alla att vara med och känna sig duktiga. Inte bara de redan frälsta. Alla poäng baseras på vem du är och vad du gjort. 

Låt hela organisationen vara med

Utan hårdvara blir det väldigt enkelt att erbjuda hela organisationen att delta. Och då menar vi alla kollegorna. I Sverige, Europa eller världen. Plattformen erbjuds för närvarande på 10 språk inklusive engelska. Vi har lång erfarenhet av att jobba med multinationella företag med lag från Kina till Brasilien. Så låt inte tidigare erfarenheter av traditionella stegtävlingar begränsa er i tankarna.

Det ska vara enkelt att implementera och komma igång med friskvård. Utan hårdvara är Challengize bara en knapptryckning bort från att nå hela organisationen. Vår kundtjänst tar hand om alla era deltagare och vi kan även projektleda åt er. Så ditt jobb blir att peppa, motivera och inspirera kollegorna. Resten tar vi hand om!

Årsabonnemang eller en enstaka kampanj

Välj om ni vill göra en långsiktig satsning med Challengize som hälsopartner, eller om ni vill använda oss som en del av en större kampanj. Med Challenge Unlimited abonnemanget är ni fria att göra så många Challenges ni vill under ett år. Med One Challenge väljer ni istället bara hur många platser ni vill ha och bjuder in.

 

INVESTERA I HÄLSA

För att nå alla, inte bara de redan aktiva, behövs ett betydligt med avancerat system än att bara mäta vem som kan gå längst (steg) eller springa mest (30 minuter). Med ett vetenskapligt framtaget Challenge Points-system skapas förutsättningar för alla att vara med och känna sig duktiga. Inte bara de redan frälsta. Alla poäng baseras på vem du är och vad du gjort. Inte vem som kan gå längst.

LÄS MER
Kundtjänst

 
 
KONTAKTA OSS

   
  KONTAKTA OSS

    
   SKICKA MER INFORMATION

     
    HÄMTA EXEMPEL PÅ HÄLSORAPPORT

      
     LOGIN